Over Let's go drive

Autorijschool Let's Go Drive is een rijschool in Haarlem die je bijstaat in het behalen van je rijbewijs. Het slagingspercentage is een duidelijke indicatie van onze kwaliteit. Ik, Martijn Houben, ben een ervaren en professionele instructeur en sta tot je dienst om samen met je de weg op te gaan om je op het rijexamen voor te bereiden. Of je nu last hebt van faalangst of vanwege andere redenen geen plaats durft nemen achter het stuur, bij mij word je op een vriendelijke en rustige wijze geholpen. Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten.

Let's Go Drive in Haarlem is niet zomaar een autorijschool. Ik lever solide maatwerk. Iedereen heeft immers recht op een passende rijopleiding. Dit betekent dat ik samen met je bepaal wat voor jou het beste plan is en zoveel mogelijk rekening houd met jouw agenda.

Autorijschool Let's Go Drive kent allerlei voordelen, zoals:

Je kunt bij autorijschool Let's Go Drive terecht voor het volgen van reguliere rijlessen. Heb je wat meer haast, dan kunnen we samen een versneld programma opstellen.

Je kunt bij mij ook terecht voor de theorie, ter voorbereiding van het examen. Ook voor angstige leerlingen heb ik diverse mogelijkheden tot mijn beschikking om je slagingskans te vergroten. Ik vertel je hier graag persoonlijk meer over.

Neem contact op